Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotekuvaus

Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa, Joensuun Hammaslahdessa.

SetDesign runkojen liukuovet

Set Design liukuovirunkojen liukuovien kehä on S300 hopeanharmaaksi pulverimaalattu kehä. Profiilin leveys on 20 mm ja ovien limitys on 20mm. Liukuovien tilantarve syvyyssuunnassa on 84 mm joka huomioidaan automaattisesti SetDesign runkojen rakenteessa. Raaka-aineina käytämme tunnettujen kotimaisten ja eutooppalaisten toimittajien tuotteita.

Käyttämämme kirkas peili on paksuudeltaan 4mm ja aina koko mitaltaan turvakalvotettu. Käyttämämme turvakalvo täyttää turvakalvoille asetetun eurooppanormin BSEN 12600 (Glass in building) mukaiset raja.arvot.

S300 profiilikuva ja tiedot:

Rungot

Runko-osat ovat laadukasta E1 määräykset täyttävää valkeaa melamiinilevyä. SetDesign runkojen tuotannossa käytämme sekä kotimaista Koskisen Oy:n valkeaa levyä ja Eggerin valkeaa levyä. Tuotteissa käytettävät levypaksuudet ovet taustan osalta 8mm, hyllylevyjen osalta 16mm ja muiden levyosien kuten rungon kehä ja välisivut ovat 18mm levyä.

Mittatarkkuus ja toleranssit ovat Suomen Standardoimisliitto SFS ry:n suositusten mukaisia. Katso tarkemmin www.SFS.fi

Mittatilausliukuovet

"Suunnittele omat liukuovesi" -osiossa pääset suunnittelemaan liukuovet omien mittojen mukaan monin eri profiilein ja pintamaterialein. Tiedot kaikista profiileista löydät kootusti alla olevasta linkistä. Näet profiilikuvat, saatavilla olevat värivaihtoehdot sekä profiilikuvat poikkileikkauskuvineen.

Saatavissa olevat LIUKUOVIPROFIILIT näet tästä.

Mikäli haluat lisätietoja, laita sähköpostia osoitteeseen salla@liukuovipaja.fi